Download iOS Download Android

商户資料

https://daycraft.co/

德格夫

您好!我們是 Daycraft 德格夫。 德格夫是一個把一群來自世界各地,向往傳統書籍釘裝工藝,熱愛設計、藝術、時尚、印刷及溝通的愛好者聯系起來的品牌。 Daycraft 由”Day”和”Craft”組成 : Day - 透過紙筆安排每天的生活和抒发生活上的點滴 ,為生活譜添色彩、留下珍貴的回憶。 Craft - 產品透過匠心獨運的設計、巧奪天工的工藝揉合成一系列有生命的筆記本、日記本和時尚用品。 Daycraft 德格夫的產品連續三年在倫敦文具展分別得到金、銀、銅獎,也在香港設計師協會環球大獎榮獲金獎。全球多個國家包括英國、美國、法國、俄羅斯、挪威、荷蘭、匈牙利、加拿大、澳洲、紐西蘭、日本、韓國、新加坡和菲律賓都代理我們的產品。產品在質量、設計方面備受讚揚,成績有目共睹。 Daycraft 德格夫, 就是把有生命的工藝融入您每天的生活里的意思。

品牌巡禮

最新推廣

From now until 15 September 2020

LCX X Daycraft X Old Master Q

Visit Daycraft LCX Pop-up now to discover the new personalisation experience. Design an unique and memorable gift to your beloved! You can also get a FREE notebook upon purchase of HK$500 or above start from today until September 15, 2020. *Free gifts is limited and available only while stocks last. Please ask shop staff for more details.

店舖位置

更多配件及飾品